Dank aan Albert Heijn-klanten!

De paasactie die Albert Heijn op 24 maart in samenwerking met Voedselbanken Nederland op touw had gezet heeft veel volle dozen opgeleverd. Klanten van de vier deelnemende supermarkten – AH Emiclaer, AH Euterpeplein, AH Hoogland en AH Vathorst – hebben hun hart laten spreken.

De filialen ruimden in hun winkel een mooi plaatsje in voor allerlei producten voor een lekker en gezellig paasontbijt. Van koffie en thee tot beschuit, broodbeleg en paasbroden. Uiteraard ontbraken ook de eieren niet. Klanten van AH konden een of meer producten uitkiezen, dit betalen en na de kassa’s inleveren bij vrijwilligers van de voedselbank. Het leverde in totaal circa 350 volle dozen op.  Hiermee kunnen wij onze klanten een vrolijk Pasen bezorgen. Iedereen die meegedaan heeft: ontzettend bedankt maar weer!