Gezocht: een ervaren HR-adviseur

Wij hebben een nieuwe vrijwilligersvacature bij Voedselbank Amersfoort voor 8-12 uur per week. Wij zoeken een stevige persoonlijkheid met een warm hart en een kritische blik. Iemand die mee kan denken over beleidszaken, de samenwerking opzoekt én goed met mensen om kan gaan.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle HR-aangelegenheden van de voedselbank, zoals het HR-beleid, maar ook meer operationele zaken zoals werving & selectie en dergelijke.

Daarnaast ben je sparringpartner van de dagelijkse leiding en het bestuur van de voedselbank. Je schakelt gemakkelijk tussen operationele activiteiten en tactisch/strategisch advies en hebt oog voor verbeterkansen.

Het is, kortom, een brede functie waarin jij een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van onze vrijwilligersorganisatie. Een ideale functie voor een ervaren professional.

Klik hier voor meer informatie over de functie.