Laptops uitdelen

Van Stater N.V. kregen we maar liefst zeven laptops: zij werken met de nieuwste versies en de oude mochten wij uitdelen aan klanten!

Een computer hoort er tegenwoordig wel bij, maar niet iedereen heeft geld om er eentje aan te schaffen. Natuurlijk kun je op een aantal openbare plaatsen gratis gebruikmaken van een computer met internetaansluiting, zoals de bibliotheek, maar daar is het vaak erg druk. En hoe fijn is het dan om thuis, op elk moment van de dag, op het internet te kunnen surfen. Hoewel de laptops gebruikt zijn, functioneren ze nog prima. Ze zijn helemaal opgeschoond en nagekeken. We hebben ze kunnen uitdelen aan een paar gezinnen met kinderen, maar ook aan een paar alleenstaanden. Ze zijn er allemaal ontzettend blij mee!

Bedrijven die dit mooie initiatief van Stater willen volgen, nodigen we van harte uit om contact met ons op te nemen.