Stellingen weer gevuld

Dankzij de klanten van de supermarkten die meededen aan onze actie op 30 september zien onze stellingen er weer gevuld uit!

De supermarktacties hebben altijd als doel om de voorraad van houdbare producten weer op peil te brengen. Tenslotte moeten wij elke week weer zo’n 500 gezinnen van een voedselpakket voorzien. Afgelopen zaterdag konden klanten van drie supermarkten in Amersfoort wat extra producten kopen voor onze klanten en dat hebben ze gul gedaan: we kunnen weer een paar maanden vooruit!

De actie kan alleen maar gehouden worden met steun van veel vrijwilligers. Niet alleen van vaste krachten van onze voedselbank, maar ook van mensen die ons graag incidenteel een keertje willen helpen, vaak van kerken. En deze keer kregen we ook hulp van een aantal ROC-leerlingen die bezig zijn met de opleiding juridisch administratief medewerker. Zij kunnen studiepunten verdienen door mee te werken aan dit soort acties en deden dat met veel enthousiasme. Op de foto’s een aantal leerlingen bij de Plus aan de Arnhemseweg.

Iedereen die wat extra’s heeft gekocht én heeft meegewerkt: ontzettend bedankt!

Begin december vindt de volgende supermarktactie plaats, dan in andere supermarkten.

 

Zeg maar eens ‘Nee’ als je zo vrolijk wordt aangesproken