Luiers en babyverzorgingsproducten van Etos

Een sympathieke actie van twee Amersfoortse Etos-filialen die zegeltjes van een spaaractie die niet werden meegenomen omgezet hebben in luiers en verzorgingsproducten voor onze klanten.

Etos heeft diverse spaaracties. Bij de filialen op de Leusderweg en in Emiclaer kwamen medewerkers – los van elkaar – op een lumineus idee. Ze hebben aan klanten die de zegels zelf niet wilden sparen gevraagd of ze die aan de voedselbank wilden doneren, waardoor de Etos-medewerkers een flinke hoeveelheid luiers en babyverzorgingsproducten voor ons bij elkaar spaarden. Ideaal! Die kunnen wij opnemen in het speciale moeder-en-kindpakket dat elke maand wordt uitgedeeld en waarin vooral spullen zitten voor klanten met kinderen tot en met 4 jaar. Dat varieert van baby- en peutervoeding, luiers, verzorgingsproducten voor moeder en kind, tot nog wat extra verse spullen die voorradig zijn.

Lieve en betrokken Etos-mensen én hun klanten: ontzettend bedankt!

x

x

x

De medewerkster van het filiaal Leusderweg die op het idee kwam. Een superidee!