Fantastische opbrengst kaartverkoop Top 2000 Live!

Op 29 en 30 december 2017 organiseerden drie muzikanten uit Hoogland twee feestavonden in Concordia. Samen met andere musici uit Hoogland speelden ze alom bekende nummers uit de Top 2000 en er werd dus flink meegezongen en gedanst. Maar ze speelden niet alleen de sterren van de hemel: ze gunden de opbrengst van de kaartverkoop aan onze voedselbank en alle bezoekers namen ook nog een pak rijst of pasta mee. Voor ons een fantastisch begin van 2018! 

Drummer Vincent Tomassen, drummer Arie Voskuilen en gitarist en zanger Chris Lelieveld kwamen op het idee: “Er zijn heel veel gezinnen die lastig kunnen rondkomen. Ook hen willen we graag leuke feestdagen bezorgen.” Iedereen die bij de avonden betrokken was, deed dit belangeloos, ook de technici, de DJ’s en de marke­teers. Concordia stelde de zaal ter beschikking en verzorgde de feestelijke Top 2000 aankleding. Albert Heijn in Hoogland leverde extra voedselpakketten. Dit alles bovenop de opbrengst van de kaartverkoop.

Iedereen ontzettend bedankt! En natuurlijk óók alle bezoekers die een kaartje hebben gekocht en met een grote lach op het gezicht rijst en pasta bij ons inleverden. In totaal zo’n 30 dozen vol!

De bandleden met in hun midden twee mensen van de voedselbank. Het waren topavonden!