Donatie beamer en geluidsboxen

Fijne donatie van Caritas Amersfoort: nieuwe beamer en geluidsboxen

Wij krijgen vaak donaties in de vorm van levensmiddelen die wij rechtstreeks aan onze klanten kunnen geven. Daar zijn wij natuurlijk heel erg mee geholpen! Maar een organisatie als de onze moet óók gerund kunnen worden! Huur, busjes, benzine, meubilair, kantoorbehoeften… noem maar op. Wij gebruiken vooral tweedehands spullen, maar dat is voor sommige processen niet echt handig. Neem bijvoorbeeld verouderde computers die te traag zijn.

Daarom zijn we wel heel erg blij met de Parochiale Caritas Instelling van Onze Lieve Vrouw van Amersfoort. Zij stelden geld beschikbaar voor een mooie, nieuwe beamer en geluidsboxen.

Hiermee kunnen wij onszelf op een professionele manier presenteren en zo sponsoren zoeken voor alles wat wij nodig hebben, voedselproducten én geld om te kunnen doen wát we doen. Twee vertegenwoordigers van Caritas, bestuurslid Marcel Samuels en secretaris Jaap Bosman, overhandigden 12 maart symbolisch de nieuwe apparatuur die wij hebben aangeschaft. Helemaal blij mee!

Marcel Samuels en Jaap Bosman overhandigen de beamer aan onze bedrijfsleider Annita van Nieuwenhuizen