Interview op radiostation De Golfbreker

Op 21 november werden Riemke Leusink, bestuursvoorzitter van St. Steunfonds Voedselfocus, en Annita van Nieuwenhuizen, hoofd bedrijfsvoering, geïnterviewd door het Amersfoortse radiostation De Golfbreker.

Het gesprek geeft een goed beeld van onze organisatie, hoe wij het uitdeelproces georganiseerd hebben en hoe wij proberen onze klanten te helpen zodat ze het weer zo snel mogelijk zelf kunnen redden. Ook vertellen Riemke en Annita dat de drempel om bij ons aan te kloppen erg hoog is. Jammer, want daardoor wachten mensen vaak te lang en worden de problemen eigenlijk alleen maar groter. Als ze eenmaal bij ons komen, worden ze niet alleen hartelijk en warm ontvangen, maar zien ze ook dat ze niet de enigen zijn met dezelfde problemen. Dat geeft troost.

Voor geïnteresseerden leuk om het interview terug te luisteren. De opname duurt circa 20 minuten.