Guido zamelde rijst en pasta in voor onze klanten

In februari kregen maar liefst zeven klassen van de VMBO-locatie van Guido – los van elkaar – bij ons een rondleiding. Het bezoek maakte onderdeel uit van een lesprogramma over armoede. Ze luisterden aandachtig naar ons verhaal dat aardig wat indruk maakte: het besef dat er ook in Nederland veel mensen zijn die maar heel weinig te besteden hebben.

Docenten Romy Sinia en Eline Smit enthousiasmeerden de 125 leerlingen tot het inzamelen van rijst en pasta en het werd een heuse competitie tussen de verschillende klassen. Dat leverde een prachtige hoeveelheid op van 665 pakken, die we inmiddels met veel plezier aan onze klanten hebben gegeven.

Superactie! Dank jullie wel!

Met een turflijst werd per klas bijgehouden hoeveel pakken er al waren ingezameld.