Gezocht: collega’s!

Dat heb je met een vrijwilligersorganisatie: er is een groot verloop. Vaak omdat iemand betaald werk gevonden heeft, en dat is eigenlijk alleen maar een heel positieve reden. We gunnen het ze van harte! Maar ja, hoe moet het dan met ons werk? 

We hebben weer drie nieuwe vacatures:

 • Twee receptiemedewerkers
  Wij zoeken twee vrijwilligers: iemand voor de donderdagochtend en iemand voor de vrijdagochtend. Als receptionist ben je gastvrij en vriendelijk en ontvang je al onze bezoekers, voornamelijk klanten. Je hebt er plezier in om het mensen naar hun zin te maken én je hebt de privacy van onze klanten hoog in het vaandel staan.
  Klik hier voor meer informatie over deze vacature.
 • Medewerker kantoor (klantenregistratie)
  Voor de woensdag- en vrijdagochtend zoeken wij iemand die voornamelijk ons klantenregistratiebestand in Excel wil bijhouden aan de hand van informatie van onze intakers die de gesprekken voeren met klanten. Je krijgt te maken met namen van klanten en daarom is het extra belangrijk dat je betrouwbaar en discreet bent.
  Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Wat we verder nog open hebben staan:

 • Intaker
  Voor de vrijdagochtend zoeken wij een stevige, warme persoonlijkheid die, samen met andere collega’s, intake- en herintakegesprekken met onze klanten kan voeren. Intakers vormen de belangrijkste schakel met onze klanten, die in een zware periode van hun leven zitten. We stellen dan ook aardig wat eisen aan deze functie.
  Klik hier voor meer informatie over deze vacature.
 • Chauffeur / bijrijder
  Een echte aanpakker die zich helemaal thuis voelt in een logistieke functie en die voorzichtig en hygiënisch omgaat met zowel de transportbus als de goederen.
  Klik hier voor meer informatie over deze vacature.
 • Medewerker schoonmaak uitdeelhal
  Iemand die verantwoordelijk is voor het schoonmaken van de uitdeelhal, onder andere met een boenmachine.
  Klik hier voor meer informatie over deze vacature.
 • IT-medewerker
  Momenteel is het IT-team druk bezig met het moderniseren van de systemen en ze kunnen wel wat hulp gebruiken. Als IT-medewerker ondersteun je onze twee IT’ers bij de uitvoering van projecten.
  Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Onze functies zijn onbetaald, maar wij bieden heel afwisselend, zinvol werk in een zeer collegiale sfeer. Neem dus gewoon contact op met Henk van der Scheer die je alles over de vacatures kan vertellen en graag kennis met je wil maken.