Superblij met nieuwe transportbus!

Dankzij een aantal zéér gulle sponsors konden wij deze zomer een prachtige, nieuwe crafter aanschaffen, met alles erop en eraan. Superblij mee!

Er wordt regelmatig voedsel bij ons afgeleverd, maar we kunnen toch wel stellen dat het zelf ophalen van producten voor ons één van de kernactiviteiten is. Elke werkdag – soms zelfs ook in het weekend – rijden onze chauffeurs langs supermarkten, diverse leveranciers en het landelijk magazijn van Voedselbank Nederland om producten op te halen. Er zit ook verse groente en – al dan niet ingevroren – vlees bij, dat onder de juiste condities vervoerd moet worden. Wij willen tenslotte niet dat onze klanten ziek worden.

Zéér gulle sponsors, die anoniem willen blijven, hebben er voor gezorgd dat wij een nieuwe crafter konden aanschaffen. Dat vonden we wel een speciaal momentje waard en dus hebben we de bus van een oranje lint voorzien en ‘officieel’ onthuld. Op de foto een deel van onze chauffeurs en bijrijders die er om de beurt mee op pad gaan.

(Tekst gaat onder de foto verder.)

Superblij met de nieuwe bedrijfsbus voor Voedselbank Amersfoort

Wij rijden trouwens graag rond met logo’s van bedrijven!

Heeft u een bedrijf? Voor een eenmalig bedrag van 1.000 euro rijden wij een jaar lang met uw logo rond op een van onze bedrijfsbussen. Sowieso in Amersfoort en omgeving, maar ook regelmatig ver daarbuiten. Stuur een mailtje naar acquisitie@vbamersfoort.nl