Meer nieuws op Facebook

Hoewel we beperkte handjes hebben om onze Facebook-pagina bij te houden, hebben we toch maar besloten deze pagina wat meer leven in te blazen. Het is tenslotte een handige manier om ook klein nieuws te delen met anderen.

Eén van onze voorgaande IT’ers had in zijn enthousiasme al een Facebook-pagina voor ons aangemaakt. De pagina stond dus al een tijdje live, maar de handjes ontbraken om ‘m bij te houden. Toch gaan we het nu proberen. De pagina is openbaar, dus ook zichtbaar voor mensen die zelf geen Facebook-account hebben. Op deze website hebben we ‘m opgenomen in de rubriek ‘Nieuws’.

Duim omhoog!

Heeft u zelf ook een Facebook-account? Een paar likes en af en toe wat berichten delen, stellen we zeer op prijs. Dat geeft onze voedselbank wat meer bekendheid en dat is hard nodig, willen we onze pakketten goed kunnen blijven vullen. Elke week weer zo’n 600 stuks, da’s best veel. En we zijn simpelweg afhankelijk van giften. Dus eh… helpt u mee?

Klik hier voor onze Facebook-pagina.