Een 8,6 voor voedselveiligheid!

Onze voedselbank wordt elk jaar geïnspecteerd op voedselveiligheid, nodig voor certificering. Verschillende aspecten worden gemeten, zoals hygiëne in het omgaan met voedsel, maar ook of we ons totale gebouw goed schoon houden, of we producten die koel of ingevroren bewaard moeten worden wel op de juiste temperatuur opslaan, of we er ook voor zorgen dat diepvriesproducten na binnenkomst zo snel mogelijk in onze diepvriezers terechtkomen en of wij alles ook onder de juiste condities aan onze klanten uitdelen. 

De richtlijnen zijn heel erg streng. De inspecteurs komen uiteraard onverwachts langs en dat betekent dat we continue moeten presteren. Vorig jaar kregen we een prachtig 8,8. En zoals iedereen weet: hou zo’n prachtig cijfer maar eens vast… We zijn ontzettend blij met het nieuwe cijfer:

8,6

Een mooie kroon op ons werk! We zijn er gewoon ontzettend trots op dat we dit als vrijwilligersorganisatie toch maar mooi weer voor elkaar hebben gekregen. In dit geval vooral een dikke pluim voor onze vrijwilligers van de afdelingen logistiek, magazijn, uitdeel en schoonmaak. We hebben het gevierd met een stukje banketletter.