‘Je verdient meer dan je denkt!’

Wethouder Cees van Eijk kwam bij ons langs om de campagne rondom de website www.GeldCheck033.nl onder de aandacht te brengen. Het thema: je verdient meer dan je denkt!

Geldcheck033 is voor Amersfoorters met een laag inkomen. Hier kun je anoniem checken of je in aanmerking komt voor financiële hulp. Rondkomen met een laag inkomen kan namelijk een grote uitdaging zijn, bijvoorbeeld door onverwachte ziektekosten, een kapotte wasmachine of koelkast of een gebrek aan opdrachten als ZZP’er.

Op www.GeldCheck033.nl kun je checken of je in aanmerking komt voor financiële hulp. Zo ja, dan kun je direct een aanvraag doen of om ondersteuning of advies vragen. Ben je klant bij onze voedselbank? Dan kun je dit ook samen met onze intakers doen.

De site is een samenwerking van zo’n 25 organisaties in de stad, waaronder onze voedselbank. Samen willen we mensen met een laag inkomen in de stad helpen en financiële problemen voorkomen of verlichten.

Aftrap GeldCheck033

Bestuursvoorzitter Riemke Leusink plakt samen met wethouder Cees van Eijk een raamsticker op de deur. Dit alles onder toeziend oog van vertegenwoordigers van de voedselbank, de kledingbank en het AE-team vrouwen van Amfors. Foto: Sabine Keizer