Wie wil ons helpen tassen in te pakken?

Elke dinsdag- en donderdag, ‘s middags of ‘s avonds, worden alvast tassen met houdbare producten gevuld voor het uitdelen op de dag erna. Op deze manier gaat het uitdelen lekker snel. We zijn op zoek naar teams die ons hiermee willen helpen. Je bent er ongeveer 2 uurtjes per keer mee bezig.

Bedrijventeams, sportteams, vriendenteams… allemaal welkom!

Een team moet idealiter uit circa 6 personen bestaan en kan zich aanmelden voor bijvoorbeeld één middagje in de maand of één keer in de twee maanden of zo af en toe, al naar gelang jullie tijd hebben. De werktijd mag je zelf bepalen. Sommige teams werken het liefst midden op de middag, maar er zijn er ook die ’s avonds helpen of direct na werktijd.

Dus, wil je met de afdeling van je werk eens wat nuttige dingen doen? Of als sportvereniging? Of als vriendengroep? Stuur dan een mailtje naar info@vbamersfoort.nl t.a.v. Anneke. Zij maakt de roosters.

Wij zorgen voor begeleiding en koffie/thee of wat fris. De gezelligheid moet je vooral zelf maken… 🙂