Afhaaldagen

We hebben drie verschillende pakketten.

Voedselpakket

1 pakket per week

Als u klant bent bij ons, dan kunt u elke week één voedselpakket halen, voldoende voor zeker 3 maaltijden. In overleg met onze intakers wordt u ingedeeld op een vaste dag: woensdag of vrijdag.

Vaste afhaaldagen

  • Woensdag: tussen 10:30 en 12:30 uur
  • Vrijdag: tussen 10:30 en 12:30 uur

Let op: de deur gaat een kwartier eerder dicht! Als u net voor die tijd binnen bent, heeft u nog een kwartier de tijd om de tassen te vullen.

U kunt een keertje ruilen van dag, bijvoorbeeld als er sprake is van een noodgeval of als u een belangrijke afspraak heeft die u niet kunt verzetten. Geef dit dan wél even aan ons door. Stuur minstens één dag van tevoren een mailtje naar [email protected] of bel met kantoor: op werkdagen open van 09:00 tot 13:00 uur.

Keipakket

1 pakket per maand

Het keipakket wordt 1 keer in de maand alleen uitgedeeld aan klanten die nét boven de norm zitten of die net uitgestroomd zijn. De datum valt meestal op de 3e maandag van de maand.

Rooster 2022

  • 21 november 2022
  • 19 december 2022

Afhaaltijd: tussen 16:30 en 17:30 uur

Lees de nieuwsbrief en kijk op deze website voor eventuele verschuivingen.

Moeder-en-kind-pakket

1 pakket per maand

Dit pakket wordt 1 keer in de maand uitgedeeld aan alle huishoudens met kinderen t/m 5 jaar (luiers t/m 3 jaar). Dus ook als je een keipakket krijgt. De datum valt meestal op de 2e dinsdag van de maand.

Rooster 2022

  • 13 december 2022

Afhaaltijd: tussen 12:00 en 13:00 uur

Lees de nieuwsbrief en kijk op deze website voor eventuele verschuivingen.

Afhaalroute

Er is een speciale route voor het afhalen. Volg vanaf de straat het bord ‘BRENGEN‘, rechts naast het kantoor.

  • Komt u met de fiets? Zet deze dan eerst rechts van de oprit op het parkeerterrein neer en sluit daarna aan in de rij.
  • Komt u met de auto? Zoek een parkeerplek op het terrein of in de buurt, maar zet ‘m niet langs de weg voor de hoofdingang: dat geeft overlast voor de overburen en hij kan worden weggesleept. En let op: wegslepen betekent een zeer hoge boete!