We hebben zeven vacatures

De nieuwste vacature: een medewerker informatisering. Verder gaan twee intakers ons verlaten. De een heeft een nieuwe baan, de ander begint aan een uitdagende studie. We wensen ze van harte heel veel succes, maar nu zijn wij dus op zoek naar twee nieuwe intakers. Daarnaast zoeken we twee chauffeurs, een coördinator kantoor en een medewerker communicatie. Deze laatste functie is recentelijk gewijzigd: de taken worden verdeeld over drie personen.    

Intaker

We zoeken twee intakers: stevige, warme persoonlijkheden die, samen met andere collega’s, intake- en herintakegesprekken met onze klanten gaan voeren.

Chauffeur

We zoeken twee chauffeurs die voor ons voedselproducten willen ophalen met een van onze bestelbussen: echte aanpakkers die voorzichtig en hygiënisch omgaan met zowel de bestelauto als met de goederen.

Coördinator kantoor

Wij zoeken een stevige persoonlijkheid met een warm hart en een analytische blik. Iemand die goed met mensen om kan gaan, uitstekend kan organiseren, en daarnaast ook zelf de handen uit de mouwen wil steken.

Medewerker communicatie

Gewijzigde functieomschrijving

Wij zoeken iemand die samen met de huidige twee vrijwilligsters de communicatiefunctie binnen onze voedselbank wil vervullen. Kun je gemakkelijk en doelgroepgericht schrijven? Wil je teksten graag zo toegankelijk mogelijk houden, zonder dat het kleutertaal wordt? Lees dan vooral even verder.

Medewerker informatisering

Wij zoeken een informatiseringsdeskundige die ons huidige team, dat uit twee personen bestaat, wil versterken. Er lopen diverse projecten en het team zoekt een sparringpartner die mee wil denken en ook zelf mee wil werken aan oplossingen.