We hebben vier vacatures

We hebben weer een nieuwe vacature:

Medewerker informatisering – rapportages

Wij zoeken een medewerker die zich voornamelijk gaat bezighouden met het maken van rapportages uit ons registratie- en informatiesysteem Voedselbank.nu. Het gaat om regelmatige en algemene managementrapportages en daarnaast ad-hoc rapportages als antwoord op specifieke vragen vanuit de dagelijkse operatie. De rapporten kunnen soms direct uit Voedselbank.nu gehaald worden, maar vaak alleen indirect via een export van data naar MS Access.

Verder zoeken we ook nog steeds naar vrijwilligers voor onze andere vacatures. Hieronder een opsomming.

Medewerker informatisering

Wij zoeken een deskundige die in overleg met ons huidige team, dat uit twee personen bestaat, informatiseringsprojecten wil doen. Het gaat bijvoorbeeld om het ontwikkelen van applicaties voor gebruik van gegevens uit het landelijke klantenregistratiesysteem in onze werkprocessen. We zoeken een sparringpartner die mee wil denken en ook zelf mee wil werken aan oplossingen. Samenwerken is hierbij erg belangrijk.

Medewerker communicatie

Wij zoeken iemand die samen met de huidige vrijwilliger de communicatiefunctie binnen onze voedselbank wil vervullen. Kun je gemakkelijk en doelgroepgericht schrijven? Wil je teksten graag zo toegankelijk mogelijk houden, zonder dat het kleutertaal wordt? Lees dan vooral even verder.

Medewerker magazijn

Wij zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en die het een uitdaging vindt om ons magazijn zo overzichtelijk mogelijk te houden. Heb je al een heftruckdiploma, dan is dat een pre, maar zo niet, dan is het mogelijk om een interne opleiding te volgen.