Nieuwe afhaaldag erbij op donderdag

Iedereen bij ons merkte het: het is té druk op de woensdag en vrijdag. Daarom is besloten om met ingang van 2 maart een extra afhaaldag voor de weekpakketten in te voeren, en wel op de donderdag.

Normaliter delen we op woensdag en vrijdag uit tussen 10:30 en 12:30 uur, maar dat werd alsmaar langer, tot zelfs een uur langer! Niet te doen voor klanten en ook niet voor onze vrijwilligers die dan maar liefst 4 tot 5 uur achter elkaar op de been zijn, inclusief voorbereiding en opruimen. Een kopje koffie of thee wordt even snel tussendoor gedronken.

Wellicht minder klanten?

We weten niet hoeveel klanten we dit jaar overhouden, na de verhoging van lonen, uitkeringen en toeslagen vanaf 1 januari dit jaar. Daarom hebben we het nog even aangekeken, want een extra uitdeeldag optuigen, inclusief vrijwilligers, is een flinke klus. Maar voordat we meer duidelijkheid hebben over het aantal klanten is het al eind maart, als iedereen op herintake is geweest. Vandaar toch alvast een extra afhaaldag erbij. Er is inmiddels een uitdeelploeg geformeerd, dankzij de inzet van onze fantastische vrijwilligers.

Woensdag, donderdag en vrijdag 

Een voedselpakket afhalen kan nu dus op woensdag, donderdag en vrijdag. Op donderdag is de afhaaltijd wel ietsje korter: tussen 10:30 en 11:30 uur.

Klik hier voor alle afhaaldagen en -tijden.