Een 8,8 voor voedselveiligheid!

Onze voedselbank wordt elk jaar geïnspecteerd op voedselveiligheid, nodig voor certificering. Verschillende aspecten worden gemeten, zoals hygiëne in het omgaan met voedsel, maar ook of we ons totale gebouw goed schoon houden, of we producten die koel of ingevroren bewaard moeten worden wel op de juiste temperatuur opslaan, of we er ook voor zorgen dat diepvriesproducten na binnenkomst zo snel mogelijk in onze diepvriezers terechtkomen en of wij alles ook onder de juiste condities aan onze klanten uitdelen. 

Natuurlijk zijn er allerlei protocollen voor, maar de richtlijnen zijn heel erg streng. Vorig jaar kregen we een ruime 6. Oké, het is voldoende, maar we waren er niet echt tevreden mee. En dus hebben al onze vrijwilligers van de afdelingen logistiek, magazijn, uitdeel en schoonmaak ontzettend hun best gedaan om het cijfer omhoog te krikken. En dat is méér dan gelukt. Dit jaar kregen we een fantastische

8,8

Een mooie kroon op ons werk! We zijn er gewoon ontzettend trots op dat we dit als vrijwilligersorganisatie toch maar mooi voor elkaar hebben gekregen. We hebben altijd al veel plezier op ons werk, maar deze week is de glimlach niet van onze gezichten weg te slaan… Waar goed teamwerk al niet toe kan leiden!